Black and Gold collection

Uniek en Exclusief, de Black and Gold collectionblack and gold collection

De Black and Gold collection van De Kreek Creaties zijn unieke en exclusieve producten van hoge kwaliteit, duurzaam maar het zijn vooral ook geweldige luxeartikelen om te geven en ook om te krijgen!

De combinaties van het zwarte graniet met het 24 karaats, met de hand ingelegde bladgoud maken de Black and Gold collections unieke maar vooral ook exclusieve producten. Door onze samenwerking met een goede steenhouwerij beschikken wij over de beste kwaliteit natuursteen. Het product is duurzaam doordat het zwarte graniet een hoog kwarts gehalte bevat en daarnaast geeft het gepolijste oppervlakte nog een extra harde beschermlaag. Dit maakt elk exemplaar van de Black and Gold collection een echt duurzaam product wat je leven lang meegaat. Het bladgoud wat wij gebruiken voor onze unieke creaties is van hoge kwaliteit en word met grote precisie en zorg met de hand ingelegd. Dit alles bij elkaar maakt het dus zeker de moeite waard om een Black and Gold collection in huis te halen.

De Black and Gold collection, voor de echte autoliefhebber!

Wij bieden je de mogelijkheid om jouw favoriete automerk te laten vastleggen in bladgoud op een mooie plaat gepolijst zwart graniet. Dit kunnen wij leveren in verschillende formaten. Wij zullen de maat van de steen aanpassen voor de goede verhouding van het logo, zoals op de foto’s te zien is. Hieronder volgen de meest voorkomende formaten waar vanuit wij rekenen.

  • 30×30 cm
  • 40×40 cm
  • 50×50 cm
    Black and Gold collection
black and gold collection

Rolls Royce
Formaat: A4
Staand
Prijs € 499,99
excl. Verzendkosten

 

Black and Gold

Bentley
Formaat: A4
Liggend
Prijs € 499,99
excl. Verzendkosten

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *