Milieu verantwoord ondernemen

Milieu verantwoord ondernemen Het is tegenwoordig als bedrijf zijnde ontzettend belangrijk dat je ook bezig bent met het milieu verantwoord ondernemen. Daarom kunnen we bij De Kreek Creaties niet achter blijven. Wij waren eigenlijk altijd al bezig met milieu verantwoord ondernemen alleen hebben we dat nooit uitgedragen naar de buiten wereld. Het gebruiken van restafval, dat… Read More »

Huisnummer op maat

Ben je opzoek naar een huisnummer op maat, De Kreek Creaties helpt je graag verder! Na een lange zoektocht op het internet naar een huisnummer op maat die naar jouw wensen voldoet, ben je uiteindelijk hier terecht gekomen. De website van De Kreek Creaties! De Kreek Creaties staat voor ambachtelijk vakwerk in het mooie duurzame… Read More »

huisnummer bordje

Wil jij een huisnummer bordje kopen voor een leuke prijs, bij De Kreek Creaties zit je op het juiste adres! Leuk dat je opzoek bent naar een huisnummer bordje, op de website van De Kreek Creaties kun je onder het kopje “foto’s” een hoop leuke voorbeelden zien van wat voor huisnummer bordjes er allemaal wel niet… Read More »

Goedkope huisnummers

Goedkope huisnummers koop je natuurlijk bij De Kreek Creaties! Nog veel te vaak zie je wanneer je door de straten van je dorp of stad loopt dat er kleine en lelijke plastic bordjes worden gebruikt als huisnummer of naambordjes. Soms zie je wel eens een leuke uitblinker er tussen hangen maar meestal zijn het simpele… Read More »

Een nieuwe weg voor De Kreek Creaties

Black & Gold collectors items Het is enige tijd wat stil geweest rond de ontwikkelingen bij De Kreek Creaties, maar er zitten weer mooie dingen aan te komen. Ik heb een tijd zitten denken over wat voor publiek ik wil bereiken met mijn onderneming, en hoe ik dat publiek kan gaan bereiken. De Kreek Creaties… Read More »

De Kreek Creaties op de veiling

De Kreek Creaties op de veiling Wegens een nieuwe collectie van handgemaakte creaties die er aan komt, zullen we een aantal van de eerder gemaakte creaties gaan verkopen door middel van een veiling. Ben jij er ook bij? De veilig en de biedingen zullen plaatsvinden op de Facebook pagina van De Kreek Creaties. Elke maand… Read More »

Verjaardagscadeau nodig?

Opzoek naar een uniek verjaardagscadeau? Je partner, een goede vriend of je een van je ouders is jarig. Hartstikke leuk natuurlijk, maar wat moet je nou verzinnen als verjaardagcadeau? Een luchtje, een setje lekkere shampoo en douche artikelen of toch gewoon maar een leuke kaart met wat geld erin? Een leuk verjaardagscadeau verzinnen blijkt soms lastiger te zijn dan je… Read More »

Naambordje laten maken, kom naar De Kreek Creaties!

Uniek naambordje van natuursteen Ben jij opzoek naar een mooi huisnummer of naambordje van natuursteen dan zit je hier goed! De Kreek Creaties maakt unieke en exclusieve handgemaakte creaties op maat. Het materiaal waarmee gewerkt word is Belgisch Hardsteen, een mooi donker sediment gesteente. Het is een relatief zacht gesteente, wat het makkelijk te bewerken maakt. Het… Read More »

Kunst online vind je bij De Kreek Creaties!

Kunst online is er in een hoop verschillende vormen te vinden op het internet. Maar de vorm van kunst die je hier zult vinden is uniek en zal je niet vaak tegengekomen zijn. De kunst online die je hier kan bekijken en bestellen is gemaakt door een gedreven en creatieve steenhouwer. Alle werkstukken worden met… Read More »