Een nieuwe weg voor De Kreek Creaties

By | september 25, 2016

Black & Gold collectors items

Het is enige tijd wat stil geweest rond de ontwikkelingen bij De Kreek Creaties, maar er zitten weer mooie dingen aan te komen. Ik heb een tijd zitten denken over wat voor publiek ik wil bereiken met mijn onderneming, en hoe ik dat publiek kan gaan bereiken. De Kreek Creaties staat in mijn ogen voor unieke en exclusieve luxe artikelen. En daarin moet ik dan ook mijn doelgroep zien te vinden, bij de mensen die houden van unieke en exclusieve luxe artikelen.Een nieuwe weg voor De Kreek Creaties

De Black & Gold collectors items: De combinatie zwart met goud is natuurlijk een prachtige en vooral stijlvolle combinatie, met deze gedachten ben ik verder gaan denken en dat heeft me gebracht bij het idee van de Black & Gold collectors items. De combinatie van gepolijst zwart graniet, en met bladgoud belegde letters of logo’s is het resultaat.

Binnenkort zullen er een aantal voorbeelden verschijnen op de website en op onze Facebook pagina. Denk bijvoorbeeld aan een plaat gepolijst zwart graniet, met een logo van Bentley daarin gestraald. Welke dan weer is belegd met echt bladgoud. Oftewel een leuke collectors item voor de echte auto liefhebbers.

Een nieuwe weg voor De Kreek Creaties

De nieuwe weg van De Kreek Creaties betekend niet dat we geen huisnummers, naambordjes of andere artikelen maken van natuursteen. Ook dat doen we nog steeds natuurlijk. Je kunt altijd vrijblijvend een kijkje nemen op de website of pagina naar de foto’s van de eerder gemaakte werken. Op die manier krijg je een beetje een idee van wat er allemaal mogelijk is.

Vind je het leuk om te volgen hoe de ontwikkelingen zich voort zullen zetten, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *