Goedkope huisnummers

By | juni 5, 2017

Goedkope huisnummers koop je natuurlijk bij De Kreek Creaties!

Nog veel te vaak zie je wanneer je door de straten van je dorp of stad loopt dat er kleine en lelijke plastic bordjes worden gebruikt als huisnummer of naambordjes. Soms zie je wel eens een leuke uitblinker er tussen hangen maar meestal zijn het simpele plaatjes.
Afgezien het feit dat een huisnummer of naambord het eerste is wat je ziet als je naar de voordeur loopt, blijkt het toch dat de meeste mensen daar weinig waarde aan hechten. Of zouden ze zich niet bewust zijn van wat er allemaal wel niet mogelijk is. Als creatieve ondernemer heb ik mezelf gespecialiseerd in deze sector en heb ik in de afgelopen tijd al een hoop unieke en exclusieve naambordjes en huisnummers mogen maken en het lijkt me een leuk idee om u hiervan op de hoogte te brengen en u een spotgoedkoop natuurstenen huisnummer aan te bieden. Op de website
www.dekreekcreaties.nl kun je een hoop voorbeelden bekijken.
JOUW HUISNUMMER MET DE HAND VASTGELEGD IN BELGISCH HARDSTEEN

Deze huisnummers worden met de hand gemaakt in het mooie natuursteen genaamd Belgisch Hardsteen. De formaten van deze huisnummers zijn 10 cm breed, 8 cm hoog en 2 cm dik. De zijkanten zijn strak afgewerkt.

Enkele huisnummers: €15, – per stuk, exclusief verzendkosten
Dubbele nummers: €25, – per stuk, exclusief verzendkosten
goedkope huisnummers
Wil jij nou ook zo’n gaaf natuurstenen huisnummer bestellen, neem dan vandaag nog contact op met De Kreek Creaties! Je kunt er voor kiezen om het huisnummer op te later sturen per post! Naast deze simpele huisnummers zijn er natuurlijk talloze mogelijkheden om het allemaal nog mooier te maken. Onder het kopje “Foto’s” kun je een hoop voorbeelden terugvinden om inspiratie op te doen. Of heb je nu al een gaaf  idee wacht dan niet langer en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *