huisnummer bordje

By | juni 22, 2017

Wil jij een huisnummer bordje kopen voor een leuke prijs, bij De Kreek Creaties zit je op het juiste adres!

Leuk dat je opzoek bent naar een huisnummer bordje, op de website van De Kreek Creaties kun je onder het kopje “foto’s” een hoop leuke voorbeelden zien van wat voor huisnummer bordjes er allemaal wel niet mogelijk zijn. Naast de foto’s van de huisnummers kun je er nog veel meer voorbeelden zien van bijvoorbeeld gepersonaliseerde naambordjes van natuursteen, asbakken met logo’s en kaarsentableau’s!

Alle huisnummers en andere creaties worden met de hand gemaakt in het altijd unieke natuursteen genaamd Belgisch Hardsteen, omdat alle creaties met de hand gemaakt worden is elk werkstuk een uniek stukje werk en word natuurlijk met de benodigde zorg en precisie gemaakt. Wanneer je nu opzoek bent naar een simpel en goedkoop huisnummer bordje hebben we bij De Kreek Creaties een passende oplossing. Vanaf maar liefst vijftien euro kun je al een handgemaakt natuurstenen huisnummer bordje bemachtigen, dus waar wacht je nog op!goedkope huisnummers

Deze huisnummers worden gemaakt op een donker stenen plaatje van 10 centimeter breed, 8 centimeter hoog en 2 centimeter dik waarvan de zijkanten strak en netjes grijs zijn afgewerkt. Woon jij op 1 van de nummers tussen de 1 tot en met 9 dan heb je geluk want dan is het huisnummer bordje voor jou maar liefst € 15, -. Woon je op een nummer tussen de 10en de 99 kost jouw huisnummer bordje € 25, – en woon je op 100 of hoger of heb je een dubbel nummer met nog een toevoeging komt het uit op een bedrag van € 35,  -. Wil jij graag zo’n huisnummer bordje maar ben je niet in de gelegenheid om het op te komen halen, geen probleem. Wij kunnen de huisnummers veilig naar je toe sturen via de post, let wel op dat er dan nog € 3,50 verzendkosten bij komen.

Klik hier om contact op te nemen met De Kreek Creaties>>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *