Huisnummer op maat

By | september 6, 2017

Ben je opzoek naar een huisnummer op maat, De Kreek Creaties helpt je graag verder!

Na een lange zoektocht op het internet naar een huisnummer op maat die naar jouw wensen voldoet, ben je uiteindelijk hier terecht gekomen. De website van De Kreek Creaties!

De Kreek Creaties staat voor ambachtelijk vakwerk in het mooie duurzame Belgisch Hardsteen, ook wel de blauwe steen uit de Henegouwen genoemd. Bijna alle werkstukken die wij maken worden met grote precisie met de hand gemaakt en dat maakt elk werkstuk dan ook een uniek stukje werk op zich. Door de beschikking over een grote voorraad aan plaatmateriaal kunnen wij elk huisnummer op maat maken voor elk gewenst einddoel.

huisnummer op maat

Huisnummer klein formaat!

Zo kunnen we bijvoorbeeld een klein bescheiden huisnummer op maat maken voor een doorsnee rijtjeshuis. Dit zijn kleine natuurstenen plaatjes met een formaat van 10 cm breed, 8 cm hoog en 2 cm dik. Hierboven vind je een voorbeeld van zo’n bescheiden huisnummer op maat.

Huisnummer op maat gemaakt, van hele kleine tot hele grote exemplaren!

Zoals je hierboven hebt gezien kunnen we hele kleine en goedkope huisnummers op maat leveren, maar wij zouden De Kreek Creaties niet zijn als we geen grotere huisnummers zouden kunnen leveren. Wil jij een groter formaat huisnummer, een andere vorm of een specifiek formaat. Het is allemaal mogelijk! Wanneer je een kijkje neemt op de website onder het kopje foto’s, krijg je al een aardig idee over wat er allemaal mogelijk is wanneer je opzoek bent naar een huisnummer op maat.

Ben je na het lezen van deze informatie geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden kun je altijd vrijblijvend contact opnemen via de website of via dekreekcreaties@gmail.com

huisnummer op maat

Groot formaat huisnummer!

 

One thought on “Huisnummer op maat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *