Milieu verantwoord ondernemen

By | april 18, 2019

Milieu verantwoord ondernemenmilieu verantwoord ondernemen

Het is tegenwoordig als bedrijf zijnde ontzettend belangrijk dat je ook bezig bent met het milieu verantwoord ondernemen. Daarom kunnen we bij De Kreek Creaties niet achter blijven. Wij waren eigenlijk altijd al bezig met milieu verantwoord ondernemen alleen hebben we dat nooit uitgedragen naar de buiten wereld.

Het gebruiken van restafval, dat is pas milieu verantwoord ondernemen!

Bij De Kreek Creaties maken we bijna altijd gebruik van restafval. De stukken steen die normaal gesproken in de vuilcontainer verdwijnen daar maken wij nog een mooi werkstuk van. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de natuurstenen ijsblokjes, we verzamelen in de loop der tijd alle restanten zwart graniet en eens in de zoveel tijd verzagen we dit tot kleine blokjes en zo maken we toch weer iets moois van wat anders in de container zou belanden. Maar bijvoorbeeld ook de meeste huisnummers en naambordjes worden gemaakt van restanten Belgisch Hardsteen. Binnen onze steenhouwerij worden er dagelijks platen van dit materiaal verzaagd dus er zijn altijd wel begaanbare stukken waar wij weer nieuw leven in kunnen blazen door middel van een mooi nummer erin te hakken. Zo dragen wij dus ook ons steentje bij aan een beter milieu, ook al zijn het maar kleine beetjes. Alle beetjes helpen mee aan een beter milieu.

goedkope huisnummers

Kleine huisnummers voor een leuke prijs!

Wil jij ook je steentje bijdragen bij het milieu verantwoord ondernemen koop dan je huisnummer, naambordje, ijsblokjes of andere leuke relatiegeschenken bij De Kreek Creaties!

Niet alle werkstukken worden gemaakt van restafval. Dit omdat er ook wel eens grotere werkstukken gemaakt moeten worden en hiervoor zijn over het algemeen de rest stukken te klein. Maar wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van stukken steen die normaal weggegooid worden om zo toch bewust en milieu verantwoord te ondernemen. Ben je na het lezen van dit artikel benieuwd naar de mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *