Extra info

Van digibeet naar internet marketeer

Ik was al enige tijd bezig met mijn hakwerkjes voordat ik mijn eigen website had gemaakt. Ik was wel al zover dat ik een eigen Facebook pagina had gemaakt voor De Kreek Creaties, maar een website leek mij in het begin nog niet echt nodig en daarnaast dacht ik ook dat dit erg moeilijk en duur zou zijn om te laten maken.

Aangezien het mij toch eigenlijk wel interesseerde heb ik me in de loop der tijd toch maar eens in verdiept over hoe dat nou eigenlijk werkt om je eigen website te maken.

Ik had al met meerdere mensen gesproken die hier ervaring mee hadden, en een aantal van deze mensen hadden mij toen ook aangeboden om  voor een leuk bedrag een website voor mij te maken.

Maar ik hou er niet zo van om dingen uit handen te geven dus die aanbiedingen heb ik afgeslagen en heb me zelf toen beloofd dat ik hoe dan ook mijn eigen website wilde gaan maken, hoe moeilijk kan het nou zijn dacht ik.

De uitkomst…

Na een lange zoektocht op het internet stuitte ik uiteindelijk op een zeer waardevolle website waarop ze informatie verstrekken over het onderwerp affiliatie marketing, ik had hier nog nooit van gehoord maar ik vond het wel interessant omdat het hiervoor ook belangrijk is dat je een goede, mooie en vooral gebruiksvriendelijke website hebt.

Na meerdere informatieve artikelen gelezen te hebben kwam ik uiteindelijk uit op een online video training over hoe je je eigen winstgevende website moet gaan maken.

Dat was precies wat ik nodig had, omdat ik heel graag mijn eigen website wilde maken en mezelf dat beloofd had, heb ik besloten deze online video training te kopen en ben gelijk volop aan de slag gegaan.

En achteraf bleek het eigenlijk allemaal niet eens zo heel erg lastig, alleen is het wel belangrijk dat je weet hoe je zoiets aan moet pakken en daarvoor was deze online video training super waardevol.

Ik ben daarom ook super dankbaar dat ik deze stap heb gezet, en mijn eigen website heeft mij nu al zeker weten profijt opgeleverd.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *